Barneidrett på Nesheim

Barneidretten har i år to grupper som samles på skolen for å leke.

Tirsdager kl 17:00- 18:00: Nesheimbarna, 1.klasse og 2. klasse. født 2018, 2017 og 2016.

Onsdager kl. 17:00- 18:00: Solskinnsbarna, født 2019 og 2020.

Vi trenger flere ledere på de to gruppene vi har. I tillegg ønsker vi å starte opp en gruppe for de eldre barna, så si ifra til Ragnhild Brømnes eller leder på gruppa om du har mulighet!

Litt om hva vi gjør:

Vi samles i ring for velkomst, før vi tar en god runde med oppvarming, hvor hvert barn får velge hva vi skal gjøre. Vi setter på musikk, tar frem tau, matter og diverse utstyr. Vi benytter oss også av skolegården, spesielt om våren, da tar barna med sykkel, fotball eller annen uteleke. Vi bruker mye av vårparten på å ha utetimer.

Barna elsker når de kan ha «frilek», der knytter de vennskap og blir bedre kjent i ett lekent miljø.
Den eldste gruppen har mere struktur og gjerne en fast aktivitet i løpet av timen, dette kan variere fra gang til gang.

Rundt månedsskiftet oktober/november pleier vi å ha reflekstur inn til bålhytten på Noddeland, her tenner vi bålpannen, griller og koser oss, samtidig som vi skal lete med lykt etter refleksvester i mørket. Her blir det ofte litt knask OG knep.

I slutten av november har vi nissemarsj som årets avslutning,her blir det premie til alle barna som er med å gå, kiosksalg og kanskje kommer nissen.

Vi som ledere er opptatt av at barna skal ha det gøy, få leke og utvikle seg. Barna blir sett og hørt, og får gjerne være med på å bestemme hva vi skal gjøre.

Her er det bare å hive seg med!

Vi gleder oss til å bli kjent med deg!